Studio Press

When times keep on ticking

Kad Raya



Kad raya dari azah .I'VE PURCHASE it..TQ




Kad raya dari Yumi . Thnx Yumi. ~Hee~



yea.. dapat kad raya dari Blogger Suki . Thnx suki & akira.

:Man01:

Salam Perantauan.. Ekekeke


Jutaan Terima Kasih kepada rakan - rakan bloggers yang tak jemu mengunjungi blog saya.
Sebagai menghargai jasa kawan - kawan bloggers, saya dengan seIKHLAS hati nak post e-card ni kepada anda semua. thnx.

@yue
13may
Aleshay
Along
Emily
Fahreen
Fifah
GurL@Ezu
Kak Era
Nasiha
Nurul
Kriesz
Suki
Wan
Wan
Wanie
Yumi

Dan juga kepada bloggers lain yang saya kenali..
Lupa link korang ler.. haha

E-kad rAya DaRi AloNg..!!

Kertas Band - Kekasih Yang Tak Dianggap

Jamm lagu Kertas Band.


video



Kertas - Kekasih Yang Tak Di Anggap

aku mentari tapi tak menghangatkanmu
aku pelangi tak memberi warna di hidupmu
aku sang bulan tak menerangi malammu
aku lah bintang yg hilang ditelan kegelapan

selalu itu yg kau ucapkan padaku

sebagai kekasih yg tak dianggap
aku hanya bisa mencoba mengalah
menahan setiap amarah

aku sang bulan tak menerangi malammu
aku lah bintang yg hilang ditelan kegelapan


sebagai kekasih yg tak dianggap
aku hanya bisa mencoba bersabar
ku yakin kau kan berubah






To download, simply click at the title below

p/s: Song that listed below just for review purpose only. Please support our local music industry and buy their ORIGINAL album at the store.
All downloading process is at your own risk.

Kertas Band - Kekasih Yang Tak Dianggap.mp3

Coffetea - Kiblat Panji Mu


Coffeetea bermula sebagai sebuah band release tensen sebenarnya. band ini tertubuh apabila 4 org superhero menduduki sebuah umah sewa di seksyen 7 shah alam. mereka ialah sani, zam, tareq dan red. mereka menuntut di universiti yg sama iaitu UNISEL. dan secara rasminya coffeetea tertubuh pada tahun 2003.

bermula dari tinggal bersama, mereka sering berasa boring dan tensen bile takde ape nak wat. red telah mencadangkan agar mereka gi jamm. dan bermula dari itu lah mereka sering jamming dgn membawakan lagu2 cover dari butterfingers, dan byk lagi. dan bermula dari itu juga lah, mereka telah menggalas tugas memasing. zam di posisi bass kerana dia mempunyai badan yg juga mcm bass, sani sebagai gitaris kerana dia mmg terrer pun, tareq di posisi drum kerana ketinggiannya membuatkan dia tidak perlu risau walaupun berada di belakang tong, dan last skali red sebagai vocalist dan 2nd guitarist kerana dia rasa suara dia sedap skit dari yg lain.

hari demi hari, mereka semakin bagus. dan mereka juga telah mempunyai koleksi lagu2 sendiri. dan akhirnya, mereka sepakat untuk merakamkan sebuah demo cd. dari itu, lahirlah cd demo mereka yg bertajuk "a cup of dream". demo mereka telah dijual di beberapa kedai dan juga melalui tangan dan pos. demo ini telah dirakamkan di akarkarya dan hasilnya cukup memuaskan. demo ini telah dirakamkan pada tahun 2004 dan mengandungi 6 lagu. 5 berbahasa inggeris dan 1 berbahasa melayu. demo tersebut telah terjual dgn baik dan mencapai anugerah platinum. mereka juga telah memenangi anugerah band lelaki terhensem dlm aim tahun 1984.

pada tahun 2007, tareq telah keluar dari band ini atas beberapa sebab yang tak dapat dielakkan. tempatnya digantikan oleh bobo. dan bobo punye pukul memang leh wat cymbal terbelah lapan. line-up itu kekal sehingga kehari ini. sekarang mereka sedang menjalani proses rakaman dan tunggu la hasilnya.

akhir sekali, selamat melayari myspace mereka dan terima kasih atas sokongan anda. untuk sebarang info, sila utuskan surat elektronik atau panggil mereka di talian ini:

email or ym: coffeetea_music@yahoo.com

phone number: 012-3486016 (red)

info from: http://www.myspace.com/coffeeteamusic






To download, simply click at the title below

p/s: Song that listed below just for review purpose only. Please support our local music industry and buy their ORIGINAL album at the store.
All downloading process is at your own risk.

Coffeetea - Kiblat panji mu
Related Posts with Thumbnails
ad

Lepaking,Langsi,Hang out togther, and Living With eAch OtheR...

Our Friends

Cerita KedaiKopi