Studio Press

When times keep on ticking

Bersama.impian dan tanggungjawab

Heeeeheheh...tgk tajuk bkn main berat lagi, sabar ia akan dijelaskan tuk 5 minit yang memboringkan diri so....here goes.

BERSAMA : mungkin kita dulu ada masa berkumpul ramai2, hehehe besh tul walau kadang2 x cukup korum, perjumpaan yang kita semua buat mesti menjanjikan kepuasan, jamming : best sgt2 lagi2 lau dapat play lagu baru...masyuk tal dengan senyuman dier hahhahaha....aku nmpk tal...lagi3 bila si nabil tu wat rolling...puas tal ..ngeeemmm...pada yang lain terpaksa mendengar lalakan dan petikan dari Broken Amp kitaorang..thnx sebab bagi sokongan.... Minum outing : mcm dah jadi rumlah lau ada yang balik ke kluang kita mesti kuar minum...borak 2-3 pagi baru balik...hahahah...tal ngan wan kuar keta...

Impian : tahniah kepada 88 yang berjaya ,aku nampk sorg2 pergi tinggalkan kluang...yap kat al-ikhsan sama lah dengan tal...wan dah nak start kerja kat melaka...hehe...lama tu dier tggu...mgkin korg kenal sbgi "epal itu enak" ye ke wan...hahaha...nabil kat mantin,n9 training kitaorang doakan kejayaan ko bil..., bandung ngan akmal pun tgh working kat sushi kluang mall hehehe...cari wit tambahan katanya....besh2, aku ngan najid sambung belajar...dua2 kat pahang tapi susah nak jumpa sorry jid,chaz tgh nak graduate ayie...heeheh jge kedai ye...anyway..yang bestnya kitaorang berharap raya nie dapatlah jumpa...tal jgn lupa balik tau...

Tanggungjawab : aku cuma nak ingatkan ye kita ada tanggungjawab...jangan lupakan studio88 eh...heeeeee...kita jumpa dan mula dari sini dan harap 88 ttp menjadi sebahagian lakaran hidup kita ok...

p/s :so that all lah eh... aku harap semua baca post ni....huuuu, lau ada gambar terbaru bdak2 nie ti aku postt eh..

2 p/s : sayang anje heheheehhehe especially to yap

1 comments:

name:ajid_kol_jid said...

juna.. ayie da smbung stdy la..
kat poli sberang prai..
huhuhu
tragisnye...

Related Posts with Thumbnails
ad

Lepaking,Langsi,Hang out togther, and Living With eAch OtheR...

Our Friends

Cerita KedaiKopi