Studio Press

When times keep on ticking

Kembali ke sekolah

Cuti sudah pun berlalu bagi siblings yang masih study.
Apa pun studio88 tetap cool.
Banyak aktiviti dan pengisian dilakukan sepanjang cuti semester.

Rumah sewa Wan & Tal kini sudah berwajah baru dan serba ada. Segala kemudahan untuk kegunaan keperluan sudah lengkap. Dah macam rumah family. Diorang belajar finance management(belajar jimat cermat). Nak makan masak sendiri. Haha. Good guys !

.....
Wan sudah mohon nak sambung study. mudah - mudahan murah rezeki dapat sambung study. Amin.
.....

Apa pun, sekalung TAHNIAH kepada Ecam, kerana berjaya menempatkan diri untuk melanjutkan pengajian ke tingkat yang lebih tinggi. Location : UiTM Dungun.






Info terkini:


Tal - Designer company (**baru2 ni ada menghadiri interview dgn company aviation)
Wan - Delima Oil Trading (Felda)
Nabil - Banci (Previous work sushi king)
Bandung - Ejen (Swiss garden hotel)
Ayang - Just ended his work at JB (home)
Ecam - study *uitm (previous work: part time at Food More Restaurant)
Ajid - study *ump (previous work: same as Ecam)
Akmal - study *kuin (previous work: freelance)
Juna - study *uitm(N/A)
Yap - Designer(JB)
Ayie - Genting (Kota Keriangan)

And best regards to you all: Capai target hidup dengan bijak, bukan terdesak ! Warnai hari2 dengan senyuman dan kecerian. =) . see you all next time !

2 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

bgus la 2..masing2 daa ade hala tuju masing2..

ajid said...

hye pwincess Lov3y dOv3y. thnx ye.
kita sebagai nakhoda kehidupan kita.
anda mampu menghadapinya.

Related Posts with Thumbnails
ad

Lepaking,Langsi,Hang out togther, and Living With eAch OtheR...

Our Friends

Cerita KedaiKopi